Start2Run-e-

Mooi Ruinen Run 2017

Start2Run-e-, in 10 training klaar voor de 5km!

18 juni 2017 organiseert Loopgroep Ruinen weer de Mooi Ruinen Run. Met de afstanden 5 en 10km voor de volwassenen en de 800 en 1600 meter voor de jeugd. Nieuw dit jaar is de route van de 10km. Waarlangs de route gaat houden we nog even als verrassing.

Naast de nieuwe route worden er dit jaar Start2Run-e- trainingen gehouden, parallel aan de trainingen van Loopgroep Ruinen. Deze Start2Run-e- trainingen zijn bedoeld voor beginners met als doel het lopen van de 5km van de Mooi Ruinen Run 2017. De trainingen van Start2Run-e- worden verzorgd door Betsy Post. Daarnaast zullen bij de Start2Run-e- trainingen ook leden van de Loopgroep meelopen, dit om allerhande vragen over hardlopen e.d. te kunnen beantwoorden.

De Start2Run-e- trainingen beginnen woensdagavond 12 april om 19:00 bij het Bezoekerscentrum Dwingelderveld. en gaan door tot de Mooi Ruinen Run op 18 juni. Dit zijn 10 trainingen om je klaar te maken voor de 5km Mooi Ruinen Run. Ervaring is niet vereist, het doel is om mensen die willen beginnen met hardlopen te helpen. Goede hardloopschoenen en sportkleding zijn wel makkelijk.

De kosten voor deze Start2Run-e- trainingen zijn 15 euro, en dat is inclusief startbewijs voor de 5km Mooi Ruinen Run! Men kan zich opgeven via info@mooiruinenrun.nl, en dan stomen wij je klaar voor de 5km op 18 juni!