Start to (Mooi Ruinen) Run

Train met de Loopgroep Ruinen mee richting de Mooi Ruinen Run!


Wil jij goed voorbereid aan de start staan op de Brink op 22 september? Om je daarbij te helpen organiseert Loopgroep Ruinen – onder leiding van gediplomeerde trainers – een trainingstraject richting de 5 of 10 km Mooi Ruinen Run. Voor alle niveaus: van starter tot geoefende loper!
Je krijgt een schema naar wat je kunt en qua tijd vrij wilt maken en daarnaast train je op de woensdag avond mee met onze technische training op de vaste trainingavond. Tijdens deze gezamenlijke training doen we aan loopscholing, interval, stabiliteits oefeningen en uiteraard gezellig samen lopen.
Lijkt je dit wat? Voor slechts 25 euro, inclusief startgeld voor de Mooi Ruinen Run, helpen we je graag op weg.
En natijds de smaak te pakken? Wordt lid van de van de loopgroep!

Opgeven?
Mail je naam, adres, geboortedatum en gewenste afstand naar info@loopgroepruinen.nl en wij nemen contact met je op.