Loopgroep Ruinen zoekt Trainer!

Word jij onze nieuwe hardlooptrainer in Ruinen?

We zijn op zoek naar een nieuwe trainer voor onze loopgroep in Ruinen
Zie jij sporten en trainingen geven niet alleen als werk, maar is sport ook je passie? Geeft sporten je energie en maakt het je blij, en wil je dat overbrengen op anderen? Passen uitdagingen als motiveren, enthousiasmeren én samen tot een doel komen helemaal bij jou? Dan past een baan als hardlooptrainer ook helemaal bij jou! Wij zijn op zoek naar een trainer die het leuk vindt om hardlooptraining te geven aan een middelgrote groep in Ruinen en omgeving. We vinden het belangrijk dat de trainingen elke keer afwisselend zijn en dat je creatief gebruik maakt van de omgeving.

Over Loopgroep Ruinen

De loopgroep is een groep waar iedereen op elk moment kan instappen. Er is dus niveauverschil binnen de groep. De training wordt zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen

Wat wij zoeken:

  • Je bent beschikbaar woensdagavond om 19 uur
  • Je beschikt over voldoende ervaring om zelfstandig een groep met zowel gevorderden als beginners te kunnen trainen
  • Je bent in het bezit van diploma looptrainer C of bent bereid deze opleiding te volgen

Neem contact met ons op

Heb je op woensdagavond tijd en lijkt het je leuk in Ruinen training te geven? Laten we dan snel kennis maken. Stuur een mailtje naar info@loopgroepruinen.nl . Doe dit dan voor 31 oktober. Vermeld in het mailtje uiteraard wie je bent, maar ook je eerdere ervaring met groepslessen en relevante opleidingen. Dan nemen we snel contact met je op!