Hans Scholing neemt afscheid van loopgroep Ruinen

Zondagmorgen 11 maart nam Hans Scholing afscheid van loopgroep Ruinen als trainer. Na 21 jaar met heel veel plezier trainingen te hebben verzorgd voor loopgroep Ruinen heeft Hans het besluit genomen om te stoppen.  Hans heeft de lopers uitgenodigd om zijn laatste training te volgen vanaf huize Echten. Gezamenlijk hebben we in de mooie omgeving van huize Echten drie prachtige rondjes gelopen.  Met luid applaus hebben de leden Hans bedankt voor zijn laatste training.

Afsluitend aan Hans zijn laatste training hebben we genoten van koffie met gebak in de Havezate.  Namens het bestuur bedankte Marjan Bult Hans hartelijk.  Vervolgens ging ze later samen met Betsy Post anekdotes en herinneringen ophalen van de afgelopen 21 jaar.

Het officiële afscheid  van Hans volgt 4 juli tijdens de zomerafsluiting.

Hans bedankt  voor al deze fijne trainingsjaren!

Het zal voor  de loopgroep even wennen zijn om zonder Hans verder te gaan. Op dit moment zijn we nog op zoek naar een trainer die het leuk vindt om hardlooptraining te geven aan een middelgrote groep in Ruinen. Heb je op woensdagavond tijd en lijkt het je leuk in Ruinen training te geven?   Stuur een mailtje naar info@loopgroepruinen.nl  voor 14 maart 2018