Geslaagde ALV en Zaaltraining

 

Zaaltraining

Op 31 januari 2018 was de sporthal beschikbaar voor een pittige zaaltraining. Een parcours bestaande uit pittige spierversterkende oefeningen werd gecombineerd met hardlopen. Er werd afgesloten met een uitdagende estafette door hoepels en over kasten. De zaaltraining werd ervaren als een welkome afwisseling van de koude, natte en winderige buitentrainingen. Hoewel hierdoor wel een prachtige blauwe maan gemist werd…

 

 

Het serieuze deel van de avond was de ALV waarin verslag werd gedaan van 2017 en de plannen voor 2018 werden gepresenteerd.  De samenstelling van het bestuur is gewijzigd, aftredend leden zijn Christel Mos en Gerrit ter Wee, nieuw als bestuurslid is Marjan Bult. Hans Scholing gaf aan na 22 jaar te willen stoppen als trainer, het zal een flinke opgave worden hier een goede vervanger voor te vinden!

Alle vrijwilligers van het afgelopen jaar werden nogmaals van harte bedankt voor hun inspanningen.

De avond werd afgesloten met een prachtige presentatie van Herbert en Annette de Nijs over hun Trail van de Kungsleden in Zweden. Schitterende foto’s en een bevlogen spreker!